Özdilek

Spor

DEVA’da Seçim Çalışmaları

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Toplantısı ilçe başkanlarının da iştirakiyle büyük bir katılımla gerçekleşti ve seçim hazırlıkları çalışmaları değerlendirildi.

10 Eylül 2022 Saat: 20:58
DEVA’da Seçim Çalışmaları
DEVA’da Seçim Çalışmaları

DEVA’da Seçim Çalışmaları

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Toplantısı ilçe başkanlarının da iştirakiyle büyük bir katılımla gerçekleşti ve seçim hazırlıkları çalışmaları değerlendirildi

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi’nde Genel Seçim hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor.

Genel Başkan Ali Babacan’ın başarıyla gerçekleşen Gaziantep, Gebze-Kocaeli ve Yozgat mitingleri ardından önümüzdeki haftalarda Siirt ve Trabzon mitinglerinin yapılacağı ifade edildi.

Seçim çalışmaları DEVA Partisi Genel Merkezi’nde olduğu gibi illerde de bütün hızıyla sürüyor. Bu kapsamda seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Bu seçimin galibi Türkiye ve DEVA Partisi olacaktır” dedi.

İl Başkanlığı’nda gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısı her zamanki gibi yine yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Seçim zaferimizi birlikte kutlayacağız

Toplantıya İl Yöneticileri’nin yanı sıra Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir, Başiskele İlçe Başkanı Görkem Bilir, Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe ve İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve daha sonra da Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Darıca İlçe Başkanı Muhammed Ali Ünsür, Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan ve Kandıra İlçe Başkanı Murat Bebek katıldılar.

DEVA Partisi’nin Türkiye’nin yükselen değeri olduğunun altını çizen İl Başkanı Adem Koç, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde halkımızın yaşadığı sıkıntılara DEVA olmak için var gücümüzle birlik içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda ilçe yönetimlerimizi takviye ediyoruz.

İlçe yönetimlerimizle, mahalle temsilcilerimizle, sandık müşahitlerimizle, hızla artan üye sayımızla seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz... İnşallah seçim sonrasında da seçim zaferimizi birlikte kutlayacağız. Halkımız sakın umutsuzluğa kapılmasın, dertler varsa, DEVA’sı da var...” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat