Özdilek

Sağlık

DEV HASTANE İÇİN İMZALAR ATILDI

Cephanelik bölgesinde yapılacak 6 hastane binasından oluşacak ‘Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü’nün projesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı

12 Eylül 2013 Saat: 19:57
DEV HASTANE İÇİN İMZALAR ATILDI
DEV HASTANE İÇİN İMZALAR ATILDI
İlimizin en önemli eksiklerinden biri olan hastane ve yatak ihtiyacına yanıt vermek için bugün dev bir adım atıldı. Cephanelik mevkiinde yapılacak bin 180 yataklı 6 hastanenin ve birçok sosyal donatı alanının içinde bulunduğu Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde protokol imzalandı. 
 
TÖRENE TAM KADRO KATILDILAR
520 bin metrekare alan üzerinde kurulacak dev sağlık merkezinin imza törenine; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli valisiErcan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanıİbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli milletvekilleri İlyas Şeker, Fikri Işık, Zeki Aygün, Sibel Gönül, Mehmet Ali Okur, AKP İl BaşkanıMahmut Civelek, AKP`nin ilimizdeki milletvekilleri ve Kamu Hastaneleri Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Hasan Aydınlık katıldı. 
 
5 YILDIZLI TEDAVİ 
Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü; Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya`nın da aralarında bulunduğu illere hizmet verecek bir bölge hastanesi olacak. Hastaların 5 yıldızlı otel konforunda tedavi görmelerini sağlamak için planlanan dev projenin inşaat çalışmalarına aralık ayında başlanacak. Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için açılan ihale 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmişti. İhaleyi, Türkler ve Gama firmalarından oluşan konsorsiyum almıştı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat