Özdilek

İGF

Dev bankadan flaş Binance kararı!

İngiliz banka Barclays, Malta merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'e kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapmayı durdurdu. Kripto para borsası Binance'e karşı ülkeler ve şirketler tavır almayı sürdürü

6 Temmuz 2021 Saat: 11:05
Dev bankadan flaş Binance kararı!
Dev bankadan flaş Binance kararı!

İngiliz banka Barclays, Malta merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'e kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapmayı durdurdu.

Kripto para borsası Binance'e karşı ülkeler ve şirketler tavır almayı sürdürüyor. Binance, İngiltere ve Kanada'da yasaklanmasının ardından İngiliz banka Barclays'ten de veto yedi.
REKLAM
powered byTagOn

Financial Times'ın haberine göre Barclays, Binance kripto para borsasına kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapmayı durdurma kararı aldı.

Barclays konuyu müşterilerine mesaj göndererek duyurdu. Banka, ikinci bir açıklamaya kadar müşterilerinden kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapmamalarını istedi.

PARA ÇEKİMİ DEVAM EDİYOR

Barclays müşterileri, Binance'dan paralarını çekme işlemini ise yapabiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat