Özdilek

Siyaset

Dersanelerin internet versiyonunu açıkladılar

İl başkanı Yalçın Kuşkan, "KBB'nin dağıttığı laptop'ların içeriğini geliştirmek için bir program ve projesini açıklayacak olan Sayın Tahsun Tarhan eğitim konusunda bur açıklama yapacak" dedi.

21 Ocak 2014 Saat: 15:00
Dersanelerin internet versiyonunu açıkladılar
Dersanelerin internet versiyonunu açıkladılar

   Tahsin Tarhan, "KBB üç yıldır öğrencilere laptop dağıtıyor ve biz bu laptopların içinin boş olduğunu görerek yani bir milli eğitim onaylı bir dersane gibi eğitim programını hazırladık. Testler ve teorik eğitimlerini arttıracaklar. Dağıtımına laptopların içleri broşürü ve KBB'nin bütçesi tanıtım ve reklamlara gidiyor.

    Biz Büyükşehir'i elde ettiğimizde bu harcamalar sadece eğitime harcayacağız" şeklinde konuştu. Onlar bilgisayar dağıttılar ama içeriğini biz dolduracağız Tarhan, "Öncelikli olarak ilkokul birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm bu sınıfları içeren eğitici kitapların bilgileri bulanacaktır. Konu anlatımlı ve soru bankalı kitaplar üzerinden eğitim alacaklardır. Anlatılan her konu ile ister öğretmen ister öğrenci olsun testlerle bilgi dağarcıklarını genişletecekler. Sınavlar bölümünde ise öğretmenler bundan yararlanarak deneme sınavlarını yapabileceklerdir. Tüm bu bilgileri kocaeliegitim.org sitesinden edinebilirler.

   Tüm ders branşlarında eğitim vermek ya da alabilmek söz konusu olabilecektir. Öğrenme stilleri kısmında herkese fayda sağlayacak ve öğretmenlerin yararlanabileceği kaynaklar bulunmaktadır. Öğrencilerle ilgili bölümlerde ise, kitaplar, testler, sınavlar ve rehberlik bölümleri bulunmaktadır. Kayıt şifrelerini öğretmenlere ve öğrencilere buz dağıtacağız. Ayrıca sitemizde öğrencilerimizin eğlenebileceği bölümlerde mevcuttur" dedi. Tarhan, "Iktidara geldiğimizde çocuklara interneti ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum. Partili arkadaşlarımız ve mahalle sorumlularımız mahallelerde dağıtacaklar. CHP ile ilgili tüm birimlerden kartlar edinilebilir. Bu proje milli eğitim bakanlığından alınarak gerçekleştirilmektedir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat