Özdilek

Kültür/Sanat

Derinceli minikler Fenerbahçe’ye konuk oldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Derince Belediyespor Futbol Okulu öğrencileri, İstanbul Dereağzı Tesisleri’nde Fenerbahçe’nin konuğu oldu

 

Üç hazırlık maçı oynandı

Son yıllarda futbol altyapısına büyük önem veren ve ülkemizin büyük kulüplerin gözdesi haline gelen Derince Belediyespor Futbol Okulu, İstanbul Dereağzı Tesisleri’nde Fenerbahçe’nin konuğu oldu. 2000-2001 doğumlu miniklerle oynanan üç hazırlık maçının ilk ikisi golsüz eşitlikle sona ererken, üçüncü karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı. 20’şer dakikalık oynanan karşılaşmaların ilk iki maçında etkili oynayan Derince Belediyespor, birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen aradığı golü bulamadı.

 

Veliler yalnız bırakmadı

İstanbul Dereağzı Tesisleri’nde oynanan müsabakalarda Derince Belediyespor Genel Koordinatörü Şeref Bayraktar, Altyapı Genel Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu, altyapı antrenörleri Mustafa Polat ve Tuğrul Köz’ün yanı sıra minik futbolcuları aileleri de yalnız bırakmadı. Fenerbahçe Altyapı antenörlerinden Erhan Şahin tarafından ağırlanan Derince Belediyespor kafilesi, Dereağzı Tesisleri’nde keyifli bir gün geçirme imkanı buldu.

 

Nalbantoğlu teşekkür etti

Derince Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu, bu tür organizasyonlarla minik futbolcuların gelişimine katkıda bulunduklarını ifade ederek, “Minik futbolcularımız için keyifli bir gün oldu. Derince Belediyespor ailesi olarak, Türk futboluna yetenekli futbolcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı antrenörlerimize ve sporcularını yalnız bırakmayan ailelerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bu tür organizasyonlar yine olacak” dedi.

 

ALTYAPI: Derince Belediyespor Genel Koordinatörü Şeref Bayraktar, Altyapı Genel Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu, altyapı antrenörleri Mustafa Polat ve Tuğrul Köz ile Fenerbahçe altyapı antrenörü Erhan Şahin bir arada.

 

BAYRAKTAR: Derince Belediyespor Genel Koordinatörü Şeref Bayraktar, minik futbolcularla yakından ilgilendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat