Özdilek

Kültür/Sanat

Derinceli kızlar Rakibini 3-0 Devirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kadınlar 2.Ligi Marmara A Grubu’nda mücadele eden Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, ligin ikinci maçında konuk ettiği Bursa Nilüfer Gençlikspor’u 3-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü

 

İlk gol Tuğba’dan geldi

Kadınlar 2.Ligi Marmara A Grubu’nda mücadele eden Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı, ligin ikinci haftasında oynadığı maçta; Bursa Nilüfer Gençlikspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı ve liderliğini sürdürdü. Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmada; üstün bir futbol sergileyen Derinceli kızlar, maçın henüz 1.dakikası dolmadan Tuğba’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 10. dakikasında bu kez sahneye Kübra çıktı ve attığı golle durumu 2-0 yaptı. İlk yarı Derince Belediyespor’un üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarıda da üstün oynayan taraf Derince idi. 65’te ikinci sarı kartı gören Tuğba, takımını 10 kişi bıraktı. 70’te son sözü Semanur söyledi ve attığı golle maçın skorunu ortaya çıkardı.

 

Gülbin Hız tribünde

Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmaya; tribünler büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı izleyenler arasında; Derince Belediyespor Genel Koordinatörü Şeref Bayraktar, Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş vardı. Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, devre arasında; Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı teknik heyet ve futbolcularına başarılar diledi. Öte yandan kısa bir zaman önce ameliyat olan milli futbolcumuz Gülbin Hız, tribünden arkadaşlarına destek vermeyi ihmal etmedi. Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımı Antrenörü Hasan Alemdar, Nilüfer Gençlik karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek ‘Sezon başında hedeflediğimiz gibi yolumuza devam ediyoruz. Bizim hedefimiz, daha önce de söylediğimiz gibi 1.Lig’dir. Bun da başaracak gücümüz var.’ dedi.

 

 

DERİNCE BELEDİYESPOR:3

BURSA NİLÜFER GENÇLİK:0

STAT: Derince Stadı

HAKEMLER: Sevcan Özkar ***, Mehmet Özel ***, Derya Şanlıtürk ***

DERİNCE BELEDİYESPOR: Ezgi ***, Meltem ***, Sedanur ** (Dk. 90 Serra ?), Fatma ***, Havvanur ***, Kübra ***, Samenur ***, Tuğba ***, Eda ***, Hilal ****, Sinem *** (Dk. 70 Fatma Sağra **)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat