Özdilek

Güncel

Derince'de yaralamalı kaza

Derince'de meydana gelen kazada, hususi bir otomobil ile halk otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

11 Mayıs 2013 Saat: 09:34
Derince'de yaralamalı kaza
Derince'de yaralamalı kaza
Cumhuriyet Caddesi üzeri Derince İlçe Kaymakamlık mevkiinde hususi bir otomobil özel halk otobüsü ile çarpıştı.Edinilen bilgi,ye göre  Mustafa Arık arkadaşları Oktay Koç ve Batuhan Doğukan Orhan ile birlikte 41 DN 359 plakalı otomobille dolaşıyordu. Hızlı olduğu iddia edilen araç İzmit ile Derince 60 Evler arasında yolcu taşıyan ve kaymakamlık önünden 60 Evlere dönmeye çalışan S.K. idaresindeki 41 J 0287 plakalı halk otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin ön kısmı parçalandı ve araç adeta hurdaya döndü. Özel halk otobüsünün ise camları ve ön tamponu kırıldı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler yaralılara müdahale etti. 
 
5 KİŞİ YARALANDI
Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Arık ile yanında bulunan Oktay Koç ağır şekilde yaralandı. Aynı araçta bulunan Batuhan Doğukan Orhan ile özel halk otobüsünde bulunan yolcular Elif Demir ile Uğur Türk ise hafif şekilde yaralandı. Otobüs şoförü S.K gözaltına alınırken, Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Yaralılardan Uğur Türk ile Elif Demir ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Durumu ağır olan otomobil sürücüsü Mustafa Arık ile yanında bulunan Oktay Koç ise yoğun bakım ünitesine alındı. İki gencinde sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Aynı araçta bulunan Batuhan Doğukan Orhan ise tedbir amaçlı müşahede altına alındı. Polisin olayla ilgili başlattı soruşturma sürüyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat