Özdilek

Kültür/Sanat

Derince'de İnci Evleri'nde Örnek Daireler Hazır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Derince İnci Evleri’nde örnek daire hazır

 

Kent Konut tarafından Derince Yenikent mevkiinde yapılan Derince İnci Evleri’nde örnek daire hazırlandı. 145 m² 3+1 daire örnek alınarak yapılan örnek daire haftanın her günü saat 10.00 ile 20.00 arasında görülebiliyor.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ AÇIK

Özellikleri bakımından daire sahiplerinin büyük beğenisini alan örnek dairede ıslak yüzeylerde modern çizgilere ve renklere sahip seramik yer kaplamaları, salon ve yatak odalarında laminant parke odalarda ise ahşap Amerikan panel kapı kullanılmış. Mutfakta da kullanılan malzemeden seçilen seramiklere kadar hayalinizdeki evin çizgileri düşünülerek yapılmış ve haftanın her günü görmek isteyenler için açık bulunuyor.

 

10 FARKLI DAİRE SEÇENEĞİ

Satıştı devam eden projede 88, 106, 119, 137, 141, 143, 144, 145, 147 ve 150 metrekare olmak üzere toplam 10 farklı daire seçeneği bulunuyor. Daireler fiyatları metrekare büyüklüğüne ve katlara göre 89 bin 300 TL ile 158 bin 400 TL arasında değişiyor Peşin alımlarda yüzde 10 indirim oranı uygulanıyor. Bankalara göre farklı kolaylıklar sağlanan projede; 1 yıl taksit ödemesiz seçenek, 0,58’den başlayan oranlar, gibi farklı ödeme seçenekleri bulunuyor. İstenilen dairenin seçildiği projede geniş yeşil alanlar dikkat çekiyor.

 

15 BLOKTAN OLUŞUYOR

Radye temel, konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak olan İnci Evleri projesinde 12 Blok birbirini engellemeyecek şekilde birleşik olarak dizayn edilecek. Proje toplam 15 blok’tan oluşacak. Bloklar Zemin+4 ve Zemin+ 5 katlı ve daireler ise 2+1 ve 3+1 olarak yapılacak. 3+1 olan dairelerin tümünde ebeveyn banyosu bulunacak.

 

SPOR ALANLARI VE OTOPARK

Sitenin sahip olduğu yeşil alan üzerinde çocuk oyun alanları, pergolalar oturma grupları, süs havuzları yürüyüş parkuru, spor alanı ve fitness aletleri yer alacak. Sitenin etrafını çevreleyen geniş açık otopark, iç alandaki görselliği bozmadan güvenli şekilde araba park etme olanağı da sağlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat