Özdilek

Güncel

Derince’de 80 sporcu Hentbol öğreniyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

           Unutulmaya yüz tutmuş spor branşlarına sahip çıkan ve Derincede binlerce genci sporla buluşturan Derince Belediyespor Hentbol’de de çığ gibi büyümeye başladı. Derince Belediyespor Hentbol takımında şu an için 30 erkek ve 50 kız öğrenci eğitimlerine devam ediyor.

 

Salon sporlarına kucak açan Derince Belediyespor, hentbolda da çığ gibi büyüyor. Tam bir spor ailesine dönen sarı lacivertlilerin Hentbol Takımı’nda şu anda 30 erkek ve 50 kız sporcu eğitimine devam ediyor. hentbola sıfırdan başlayan Derinceli sporcular haftanın 4 günü Merkez Bankası Anadolu Lisesi Spor Salonu ve Çenesuyu Halı Saha ve Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.Hentbolda Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde yer alan Derince Belediyespor Hentbol Takımını, Fehime Kırmızı ve Musa Kol çalıştırıyor.

 

Dört gözle Derince Spor salonunu bekliyorlar

Toplam 80’e yakın sporcusuyla haftanın 4 günü çalışmalarını devam ettiren Derince Belediyespor Hentbol Takımı, önceki gün yine Çenesuyu Halı Saha Tesisleri’nde idmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda; minik yetenekler hentbolu öğrenirken, çalışmayı Derince Belediyespor Genel Koordinatörü Şeref Bayraktar ve Derince İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Ağırtaş da izledi. Derince’de yapımı çok kısa bir süre sonra bitecek olan Spor Salonu’nu dört gözle bekleyen sarı lacivertli hentbolcular, salonun açılmasıyla birlikte çalışmalarını daha modern şartlarda gerçekleştirecek.

 

Antrenman sonrası ikram

Spora ve sporculara desteğini esirgemeyen Derine Belediyespor antrenman sonlarında sporculara çeşitli ikramlarda bulunarak sporcuları motivasyona sokuyor. İdman akabinde minik hentbolculara meyve suyu ve kek ikram eden Antrenör Musa Kum, Derince’de geleceğin hentbolcuların yetiştirdiklerini ifade ederken; “Gençlerimizi, kötü alışkanlıklardan korumanın en etkili ve yararlı yönü spor yapmaktır. Buradaki çocuklarımız, hem birbirleriyle kaynaşmayı, paylaşmayı ve spor yapmayı öğreniyorlar. Hentbol takımı olarak Derince Belediyesine verdiği büyük destekten ötürü sporcularımı adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat