Özdilek

Güncel

Derince sapığı 15 günde 2 kız kaçırdı

Derince’de ikamet eden 16 yaşındaki S.Ö., babasının eski eşinin oğlu tarafından zorla kaçırıldı.

11 Ekim 2014 Saat: 15:59
Derince sapığı 15 günde 2 kız kaçırdı
Derince sapığı 15 günde 2 kız kaçırdı

S.Ö’yü kaçıran kişinin yaklaşık 15 gün önce de teyzesinin kızını kaçırıp tecavüz ettikten sonra bıraktığı öğrenildi.

Derince’de ikamet eden ailenin 16 yaşındaki kızları S.Ö., yaklaşık 5 gün önce babasının eski eşinin oğlu tarafından mahalledeyken kaçıldı. Derince’de ikamet eden çiftin 11 çocuğundan biri olan S.Ö.(16) yaklaşık 5 gün önce babasının eski eşinin oğlu tarafından kaçıldı. Kaçırılma olayından sonra baba Ekrem Ö., kızını kaçıran 17 yaşındaki N.D.’nin babasını aradı ve kızlarını geri getirmelerini söyledi.


KIZIMI OKUTMAK İSTİYORUM
Ancak yaptığı tüm girişimlere rağmen kızını geri alamayan baba durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken N.D.’nin olaydan yaklaşık 15 gün önce de öz teyzesinin kızını zorla kaçırarak tecavüz ettikten sonra serbest bıraktığı iddia edildi. Kızı kaçırılan Ekrem ., “Benim kızım 1. sınıf öğrencisidir. Halen okuluna devam ediyor. Ben kızımı okutmak istiyorum. Bu yaşta kızımı evlendiremem” dedi.

 

TEYZE KIZINA TECAVÜZ ETMİŞ
Kızının, eski eşinin oğlu tarafından kaçırıldığını belirten baba, “Bizi kızımla konuşturmuyorlar. Bunların amacı benden ve ailemden intikam almaktır. Kızımı kaçırdıkları yerde zorla tutuyorlar. Kızımı kaçıran çocuğun İstanbul Maltepe’de ikamet eden balici ve tinerci birisi olduğunu duyduk ve daha önce de öz teyzesinin kızını kaçırıp tecavüz etmiş. Biz böyle bir insana asla kızımızı emanet edemeyiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat