Özdilek

Güncel

Derince’nin göbeğinde çatışma “4 yaralı”

Derince’de faaliyet gösteren Medine Kuyumculuk önünde meydana gelen çatışmada 4 kişi yaralandı.

1 Mart 2014 Saat: 18:15
Derince’nin göbeğinde çatışma “4 yaralı”
Derince’nin göbeğinde çatışma “4 yaralı”

Derince Sürücü Kursu’nun sahibi Hızır Yavuz’a yönelik silahlı saldırıda, Yavuz ve yoldan geçen 3 kişi yaralandı. 41 FG 936 plakalı bir otomobilden inen kişiler, Hızır Yavuz’u kurşun yağmuruna tuttu. Bu esnada etrafta bulunan biri bayan üç kişi daha yaralandı. Yaralılar hemen cevre hastanelere kaldırıldı.

 

ÇATIŞMA ÇIKTI

Derince Denizciler Caddesi’nde 34 FG 939 plakalı otomobilden inen bir kaç kişi Hızır Yavuz’a kurun yağdırmaya başladı Yavuz’da yanında bulunan silahı ile karşılık verice çatışma çıktı. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar iş adamı Hızır Yavuz, Alaattin Demir, yoldan geçmekte olan Kadriye Sabuncu ve Sabri Sabuncu’ya isabet etti.

 

ESKİ BİR HUSUMET OLABİLİR

 

Derince Denizciler Caddesi üzerinde yaşanan olay 2012 yılı Ağustos ayında meydana gelen kavganın devamı olarak tahmin ediliyor. 5 Ağustos 2012 tarihinde Karslı Zeki olarak bilinen Zeki Süleymanoğlu’nun oğlu Kaan’ın ölümüyle neticelenen bir kavga yaşanmıştı. Bu kavga’da katil zanlısı olarak ise Hızır Yavuz’un yakınları suçlanmıştı. Derince Araştırma Hastanesi önünde yaşanan bu cinayetin ardından iki aile arasındaki dostlukta sona ermişti.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

 

Olayın hemen ardından yaralılar çevredekiler tarafından hastanelere yetiştirildi. Hızıır Yavuz ve 2 yaralı Derince Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, bir diğeri de Özel Tahsin Özbek Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan kullanılan 34 FG 939 plakalı otomobil ise bir saat sonra Şermin Sokak’ta terk edilmiş bir şekilde bulundu. Derince ve cevre ilçelerdeki polisler ise eşkaller doğrultusunda

 

MOBESELER KAYITTAYDI

Denizciler Caddesi’nde yaşanan olayın faillerini aramaya koyuldu. Şüphelilerden birinin M.E. isimli bir genç olduğu sanılıyor. Öte yandan cadde üzerindeki çatışma MOBESE kameralarına anbean yansıdı. Polis şimdi bu görüntülerden yola çıkarak olayı çözmeye çalışıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat