Özdilek

Güncel

Derince Liman-İş Sendikası CHP İl Ile Toplandı

Derince Liman-İş SENDİKASI CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve kurmayları bir araya gelerek Derince Limanındaki son gelişmeleri masaya yatırdılar.

23 Kasım 2013 Saat: 00:35
Derince Liman-İş Sendikası CHP İl Ile Toplandı
Derince Liman-İş Sendikası CHP İl Ile Toplandı

 Derince limanının satışı konusunda detaylı bir beyin fırtınası yaratan CHP ve Liman-İş Sendikası kurmayları alacakları kararlar sonrasında izleyecekleri güzergahı ve stratejileri gözden geçirdiler. 

 

Derince limanı için baskı grubu  oluşturan ve özelleştirilmesi konusunda AKP hükümeti'nin ciddi bir 

Karar almadan önce işletme haklarını özel sektör yerine sendikalara ve işçilere bırakılmasını ve limanın özelleştirilmesi ile elde edilecek gelirin sendikalardan makul taksitlerde tahsil edilmesi konuları görüşüldü. CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar'ında katıldığı toplantı da KBB Belediye meclisi üyesi Ali Haymanalı'da hazır bulunurken Derince Limanı masaya yatırıldı ve çözüm arayışları konuşuldu. 
Toplantıya katılan liman-İş Kocaeli Şube Başkanı Bülent Aykut, idari sekreter Ahkwmet Ergün ve
Mali sekreter Ekrem bozkurt, CHP İl yönetileni ile görüştükten sonra CHP Kocaeli Milletvkili Haydar Akar ve meclis Üyebwsi Ali Haymanalı ile partinin yönetiminde yer alan avukatlardan Emrah Toker bir açıklama seri

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat