Özdilek

Güncel

Derince Kütüphanesinde 4 bini Aşkın Kitap Bulunuyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Derince Belediyesi Halk Kütüphanesi, bünyesinde bulunan 4 binden fazla kitapla Derince halkına kültür hizmeti veriyor

 

4 bini aşkın eser bulunuyor

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ön plana çıkan Derince’de vatandaşların pek çok sosyal aktivite gerçekleştirme imkanı bulunuyor. Özellikle mesire alanlarıyla adeta saklı bir cenneti andıran Derince’de, kültür hizmetleri konusunda da Derince Belediyesi Halk Kütüphanesi büyük bir işlev görüyor. Denizciler Caddesi No:197 adresinde hizmet veren Derince Belediyesi Halk Kütüphanesi içerisinde birbirinden değerli 4 bini aşkın eseri barındırıyor. Ansiklopedilerden, dergi çeşitlerine, çocuk kitaplarından, dini kaynaklara kadar her kesime hitap eden Derince Belediyesi Halk Kütüphanesi’nde ayrıca Atatürk Köşesi de bulunuyor.

 

Kütüphanenin 1471 üyesi var

Hafta içi her gün 8.30 ile 17.30 saatleri arasında hizmet veren kütüphanede internet kullanıcıları için wireless hizmeti de veriliyor. Toplam 1471 üyesi bulunan kütüphanede dileyen üyeler istedikleri kitapları kayıt yaptırarak alıp 15 gün boyunca evlerinde okuma imkanı buluyor. Üye olmanın son derece basit olduğu Derince Belediyesi Halk Kütüphanesi’nde ders çalışmak ve eserleri burada okumak isteyenler için de yine çok nezih bir mekan oluşturulmuş durumda. Kütüphanede ayrıca haftada bir gün ebru çalışması yapılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat