Özdilek

Siyaset

Derince ‘Demokratik Açılım’ı konuşulacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

     Derince Belediyesi’nin DEREG projesi kapsamında organize ettiği konferansların 30. bölümünde Turgay Oğur ve Markar Esayan’ın katılımlarıyla ‘Demokratik Açılım’ paneli düzenleyecek

Derince Belediyesi’nin Derince Eğitim ve Gelişim Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl başlattığı konferansların 30. bölümünün konukları Turgay Oğur ile Markar Esayan olacak. ‘Demokratik Açılım’ın konuşulacağı konferansta Genç Siviller Sözcüsü Turgay Oğur ile Taraf Gazetesi Yazarı Markar Esayan söz alacaklar. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konferans 23 Şubat Çarşamba günü saat 19.30’dabaşlayacak. Derinceli vatandaşların yoğun ilgi göstermesi beklenen konferansta gündem belirleyecek konuşmaların yapılacağı tahmin ediliyor.

Turgay Oğur Kimdir?

1974 Rize doğumlu olan Turgay Oğur, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunu. Yakın zamana kadar Sabancı Üniversitesi'nde çalışan Oğur Genç Siviller Sözcüsü olarak önemli bir görev üstleniyor. Turgay Oğur şu an aktivist olarak biliniyor.

Markar Esayan Kimdir?

Ermeni asıllı Türk yazar ve gazeteci. 1997 yılından itibaren aralıklarla yazdığı Agos Gazetesi'nde 2001 yılından beri “Dar Kapı” başlığı altında köşe yazıları kaleme almaya başladı. Yazarın ilk romanı, “Şimdinin Dar Odası”, 2004 yılında İnkılâp Kitabevi Büyük Ödülü’nü aldı ve 2005 yılında ise okuyucuya ulaştı. İkinci romanı "Karşılaşma" ise Ekim 2007'de okuyucularıyla buluştu. Markar Esayan şu an Taraf Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat