Özdilek

Ekonomi

Derince’de erken ödeme

Derince Belediyesi, bayram öncesi çalışanlarını sevindirecek.

23 Eylül 2014 Saat: 16:26
Derince’de erken ödeme
Derince’de erken ödeme

Belediyede görev alan 128 işçi ve 64 memurun geçmişten kalan sosyal denge yardımları ve ikramiyeleri, 26 Eylül Cuma günü hesaplara yatırılacak. İşçilerin 2013 yılı 1. işveren, 2014 yılı 1. ve 2. devlet ikramiyeleri ile memurların sosyal denge yardımları olmak üzere ortalama kişi başı 3 bin TL’den toplam 576 bin TL, yarın personelin hesaplarına yatırılacak.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, göreve başladıkları günden itibaren belediyenin ödemeleri ve gelir-giderleriyle ilgili titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi, şu görüşlere yer verdi: “Bu süreçte personelimizin sosyal haklarından doğan bazı ödemelerinde gecikmeler yaşandı. Yaptığımız bu çalışmanın sonucunda şükürler olsun ki personelimizi mübarek Kurban Bayramı öncesinde sevindirebildik. Çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığı olan alacaklarını aileleriyle birlikte güzel günlerde harcamalarını temenni ederim.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat