Özdilek

Siyaset

Derince’de coşkulu bayram

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığı’nın Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlediği kent bayramlaşmasına büyük ilgi gösterildi

26 Ekim 2012 Saat: 22:46
Derince’de coşkulu bayram
Derince’de coşkulu bayram

Yoğun katılım vardı

Kurban Bayramı nedeniyle Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine protokol ve halk büyük ilgi gösterdi. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, askeri erkan, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, dernek temsilcileri ve vatandaşların geniş katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde Derince adeta tek yürek oldu.

 

‘Mutlu bir ilçeyiz’

Kaymakam Yıldırım, Başkan Alemdar ve Garnizon Komutanı Kocatürk bayramlaşmaya katılan Derincelilerle tek tek tokalaştı ve bayramlarını tebrik etti. Bayramlaşma töreninde ilk konuşmayı yapan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, eski Kaymakam Cengiz Cantürk ile çok uyumlu bir çalışma sürecini geride bıraktıklarını belirterek, ilçenin yeni kaymakamı Mesut Yıldırım ile de ahenk içersinde çalışmak istediklerini söyledi. Başkan Alemdar, konuşmasında Derince’nin bürokrasisi, sivil toplumu ve yaşayan insanlarıyla mutlu bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

 

‘Önceliğimiz Derince olmalı’

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada göreve başlayalı henüz 5 hafta olduğunu ve ilçeyi tanımayı sürdürdüğünü belirterek, Derince’nin ülke genelinde en kozmopolit ilçelerden biri olduğunu söyledi. ‘Derince çatısı altında yaşıyorsak önceliğimiz Derince olmalı’ diyen Kaymakam Yıldırım, ilçenin çok ciddi sorunları bulunmadığını ve hep birlikte istişare ederek oluşacak sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi.  Kent bayramlaşmasının ardından Derince’deki bayramlaşmalar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nda devam etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat