Özdilek

Spor

Derince Belediyespor: 3-0

Derince Belediyespor, Antalya kampında oynadığı üçüncü hazırlık maçında Balçova Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ikinci yarı öncesi olumlu sinyaller verdi

10 Ocak 2014 Saat: 17:52
Derince Belediyespor: 3-0
Derince Belediyespor: 3-0

Balçova’yı mağlup ettiler

Spor Toto 3.Lig 1. Grup temsilcimiz Derince Belediyespor, Antalya kampının üçüncü hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Balçova Belediyespor’la karşılaştı. Daha önce Nazilli Belediyespor ve Ankaragücü ile karşılaşan Sarı Lacivertliler, Balçova karşısında da etkili bir oyun sergiledi ve sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Maçın ilk yarısını yeni transfer Zafer’in golüyle 1-0 önde kapatan Derince, ikinci yarıda genç yıldızı Volkan’la bulduğu iki golle rakibini net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

 

İlkyarı 1-0 bitti

Limak Arcadia Otel’in sahasında oynanan karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Derince Belediyespor, 14. dakikada ilk golü buldu. Yeni transferi Zafer’in şık golüyle 1-0 öne geçen Sarı Lacivertliler, ilk yarıda etkili oynayan taraf oldu. Öte yandan karşılaşmanın 24. dakikasında hafif bir sakatlık geçiren Yılmaz Tunahan yerini Ali Keten’e bıraktı.

 

Volkan iki gol attı

Maçın ikinci yarısına farklı bir kadroyla başlayan Derince Belediyespor, etkili oyununu bu yarıda da sürdürdü. 58. dakikada Fazlı’nın yerine oyuna giren genç futbolcu Volkan Yılmaz, 63 ve 71. dakikada attığı gollerle takımını 3-0 öne geçiren isim oldu. Zaman zaman sert müdahalelerin olduğu karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Derince, üçüncü hazırlık maçını kazandı.

 

Başkan Alemdar da izledi

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Derince Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Çavuşoğlu’nun da takip ettiği karşılaşmada sarı lacivertliler oynadıkları futbolla beğenildi. Antalya kampında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Nazilli Belediyespor’u 2-1 yenen Derince, Ankaragücü ile 2-2 berabere kalmıştı. Kamp öncesi İzmit’te oynadığı hazırlık maçında Kocaelispor’u 5-0 mağlup eden Derince Belediyespor, son hazırlık maçını Pazar günü Erzincan Refahiyespor’la oynayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat