Özdilek

Sağlık

Derince Araştırma Hastanesinde Tadilatlar Hizmetleri Aksatmadan Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tadilat çalışmaları, vatandaşların daha iyi ve kaliteli hizmet alabilmesi için hız kesmeden devam ediyor.

19 Aralık 2016 Saat: 10:09
Derince Araştırma Hastanesinde Tadilatlar Hizmetleri Aksatmadan Devam Ediyor
Derince Araştırma Hastanesinde Tadilatlar Hizmetleri Aksatmadan Devam Ediyor

Hastane servislerinde eskiyen duvarlarda ve zeminlerde boyama ve tadilat çalışmaları hızlı bir şekilde yapıldı. Aynı zamanda hastanedeki eskiyen kaldırımlar ve asfaltlar yenilendi.

      Hastaların iyileşme sürecini artırdığı için hastane koridorları manzara ve resimlerle süslendi, çocuk poliklinik ve servisleri çocukların ilgisini çeken resimler ve çizgi film karakterleri ile donatıldı.

      Hastaların bekleme alanlarının fiziksel yapısı düzenlenerek, rahat koltuklarda televizyon ve otomatik içecek makinelerinin olduğu, ferah ve aydınlık bekleme alanları oluşturuldu.

    Konuyla alakalı açıklama yapan Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş  "Hastanemizdeki çalışmalar hastalarımızın hizmet almasını engellemeyecek şekilde devam ediyor. Hastanemizdeki birimlerimizin  küçük bir kısmı dışında, % 95 oranında tadilat ve boya işleri tamamlanarak yenilendi. Geriye kalan Kardiyoloji, Çocuk,  Süt çocuğu ve Kadın doğum servislerinde çalışmalarımız önümüzdeki aylarda tamamlanacak şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın hastanemizden en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat