Özdilek

Aşayiş

Dereye düşen adam kurtarıldı

İzmit Kulfallı Köyünde sabah saat 09:00 sularında yaşanan olayda, tarlada gezerken dereye düştüğü iddia edilen bir vatandaş için ekipler seferber oldu ve adam kurtarıldı.

12 Kasım 2017 Saat: 16:44
Dereye düşen adam kurtarıldı
Dereye düşen adam kurtarıldı

Bölgeye giden ekipler  tarla yoluna giremeyince sedye, ip ve diğer  yardım malzemelerini alarak olay yerine koştu.İtfaiye ekipleri şahısın düştüğü yere önce bir sedye  ulaştırdı. Ardından bir uzatılan ip sedyeye  bağlandı.  Şahıs  sedyeye yerleştirildikten sonra  ekipler tarafından düştüğü yerden yukarı çıkartıldı. Yapılan ilk müdahale sonrası sedyeye alınan  Kazazede Cumaali Kaya, ambulansa taşındı. Ambulansa alınan Kaya daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.Kazazede ve yakınları olay yerinden ayrıldıktan sonra, bölgede bulunan köylüler, şahıslar hiç tanımadıklarını ve  köyden olmadıklarını ifade ederek, sabah erken saatlerde  tarlada gezmelerine bir anlam veremediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat