Özdilek

Spor

Derbent’te önemli doksan dakika

İkinci Amatör Küme A Grubunda Play-off mücadelesinde Pazar günü Derbent sahasında kritik doksan dakika oynanacak

7 Nisan 2017 Saat: 11:37
Derbent’te önemli doksan dakika
Derbent’te önemli doksan dakika

İkinci Amatör Küme A Grubunda Play-off mücadelesinde Pazar günü Derbent sahasında kritik doksan dakika oynanacak

Kazanan avantaj yakalar

İkinci Amatör Küme A Grubunda Play-off’a kalma yolunda Pazar günü Derbent sahasında oynanacak olan Derbent Esnaf ile Sarımeşe müsabakasını kazanan ekip büyük avantaj yakalayacak. İki takımında 10 puanla Play-off yolunda mücadelesine devam ediyorlar. Derbent Esnaf ile Sarımeşe ekipleri Pazar günü oynayacakları müsabakayı kazanıp önemli haftayı kayıpsız geçerek Play-off yolunda önemli rakiplerinden birini saf dışı bırakmanın planlarını yapıyorlar.

Dostluk kazansın

Derbent Esnaf ekibinin tecrübeli kaptanı Fatih Uzun “ Ligde beklide bir sezonun en önemli doksan dakikasına çıkıyoruz. Son haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi edecek bir karşılaşma olan Sarımeşe mücadelesini kazanıp Play-off yolunda büyük avantaj elde etmek istiyoruz.” Dedi. Sarımeşe Kulüp Başkanı Bünyemin Sungur “ Ligde genç ve mütevazi kadromuzla bugünlere geldik. Elimize kadar gelen Play-off şansını rakibimize bırakmayacağız. Zorlu geçecek karşılaşmayı az hata yapan ekip kazanacak. Az hata yapan ekip biz olacağımıza inanıyorum. Zorlu doksan dakikanın sonunda kazanan dostluk olmasını temenni ederim.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat