Özdilek

İGF

Depremzedeler için e-Seferberlik!

Ticaret Bakanlığı himayesinde, depremden zarar gören vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı.ANKARA (İGFA) - Merkez üssü Kahramanmaraş’ta olan d...

7 Şubat 2023 Saat: 16:05
Depremzedeler için e-Seferberlik!
Depremzedeler için e-Seferberlik!

Ticaret Bakanlığı himayesinde, depremden zarar gören vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı.

ANKARA (İGFA) - Merkez üssü Kahramanmaraş’ta olan depremlerin ardından, felaketten zarar gören vatandaşlara destek olmak amacıyla e-ticarette “Deprem Yardımlaşma Seferberliği” (e-Seferberlik) başlatıldı.

Gönüllülük esasına göre yürütülecek e-Seferberliğe elektronik ticaret pazar yerleri, bu platformlarda faaliyet gösteren satıcılar ile kargo ve lojistik işletmecileri katılım sağlayacak.

SATICILAR ÜRÜNLERİNİ İNDİRİMLİ FİYATTAN SATACAK

İhtiyaç ürünlerinin satışının yapılacağı e-Seferberlik’te elektronik ticaret pazar yerleri satıcılardan herhangi bir komisyon bedeli alınmayacak, satıcılar da ürünlerini indirimli fiyatla satışa sunacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat