Özdilek

Kültür/Sanat

Denizli Köyü'ne Kültür Merkezi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Gebze’nin Denizli Köyü’nde yaşayan vatandaşlar bilgisayar, dikiş-nakış gibi kursların eğitimini almak için artık 20 kilometre yol kat etmek zorunda kalmayacak. Özellikle bayanların geç saatlere kalarak yaşadıkları bu sıkıntı köye yapılan kültür merkeziyle sona erecek.
 
KURSLARI KO-MEK’TE GÖRECEKLER
Bin 500 nüfuslu Denizli Köyü’nden 20 kilometre yol giderek Gebze’de eğitim gören vatandaşlar artık bu sıkıntıyı yaşamayacak. Çevredeki sanayi kuruluşlarında çalışan Denizli Köyü halkı iş gelişimi için eğitim kurslarına ihtiyaç duyuyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını artık KO-MEK sınıfını da bünyesinde bulunduracak olan Kültür Merkezi’nde giderebilecekler.
 
640 METREKARE KULLANIM ALANI
Her türlü sosyal faaliyetin yapılabileceği Kültür Merkezi’nin inşasına başlandı. Bodrum kat perdeleri atılan yapının zemin betonu atıldı. Kolon imalatına başlanan yapıda kalıp çalışmaları sürüyor. Denizli Köyü, Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılan olan Kültür Merkezi, 856 metre alan üzerinde kuruluyor. Bodrum üzeri zemin kat olarak projelendirilen tesis 640 metrekarelik kullanım alanında hizmet verecek. 
 
KO-MEK SINIFI OLACAK
Tesisin bodrum katında muhtarlık, yemek salonu ve teknik birimler bulunacak. Düğün salonu olarak kullanılacak zemin kat 220 kişilik kapasiteye sahip olacak. Kültür Merkezi’nde 2 adet de KO-MEK sınıfı olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat