Özdilek

Kültür/Sanat

Denizli Göletinden cesetler çıkarıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gebze Denizli köyünde bulunan gölete düşen arabanın akıbeti belli oldu. Gölete düşen araçta bulunan kadınlardan Emine Tekin ve Kezban Akdağ yüzerek hayatlarını kurutulurken, Hasan ve Bayram adlı şahıslar ise boğularak hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Denizli Göleti kenarına gelen şahıslardan Emine Tekin(40), Kezban Akdağ (33) ile soyadları bilinmeyen 40-45 yaşlarında tahmin edilen Hasan ve Bayram adlı şahıslar ilerleyen saatlerde alkol aldılar.


Daha sonra Gebze`ye dönmek isteyen şahıslardan şoför Hasan direksiyon hâkimiyetini kaybederek gölede uçtu. 1971 doğumlu Emine Tekin ve 1978 doğumlu Kezban Akdağ göle düşen araçtan yüzerek sağ kurtulurken diğer iki şahıstan Hasan ve Bayram araç içerisinden çıkamayarak boğularak can verdi. Olay yerine giden Jandarma ve Kocaeli Sivil Arama Kurtarma ekipleri uzun süren kurtarma çalışmasına rağmen iki kişini cesedine ulaşmadı. Ekipler sabah erken saatlerde yeniden çalışmalara başladı. Nihayet cesetlere ulaşıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat