Özdilek

Ekonomi

Denizbank ile Kocaeli Barosu arasında anlaşma

Kocaeli Barosu ve Denizbank arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile ilimizde görev yapan avukatlara ‘Afili Bankacılık’ ayrıcalıkları sunulacak.

6 Ağustos 2013 Saat: 17:02
Denizbank ile Kocaeli Barosu arasında anlaşma
Denizbank ile Kocaeli Barosu arasında anlaşma

Kocaeli Barosu ile Denizbank arasındaki protokol imza törenine Kocaeli Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, Denizbank İzmit Şubesi Müdürü Birsen Gündüz, Ticari Bankacılık Yöneticisi Oğuz Yasamtürk ve Bireysel Bankacılık Yöneticisi Hale Güngör katıldı. Denizbank Şube Müdürü Birsen Gündüz, “Anlaşma doğrultusunda, baro üyesi avukatların Adli Yardım Ödenekleri Denizbank şubeleri aracılığıyla yapılacak. Afili Bonus Platinum başvurusunda bulunan ve kartını teslim alan avukatlara 100,000 TL teminatlı, bir yıl süreyle geçerli ‘Mesleki Sorumluluk Sigortası’ poliçesi hediye edilecek. Baro üyesi avukatlara 10.000 TL’ye kadar masrafsız, uygun koşullarla aidat üzerinden sunulacak. Afili Bonus Platinum ile yapılacak 50 TL ve üzeri Barokart yüklemeleri üzerinden 100 TL’ye kadar yüzde 10 indirim verilecek. Girişte giriş aidatı olmayan ve yönetim gideri kesintisi indirimi sağlayan özel Bireysel Emeklilik Planı sunulacak. Ayrıca tüm mevduat ve kredi ürünlerinde avantajlı faiz oranları uygulanacak” dedi. Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Solakoğlu ise Denizbank İzmit Şubesi ile çalışma kararı aldıklarını söyledi, “Bu kararı almamızdaki etkenlerden biri bankanın avukatlara yönelik yaptığı yeni ve farklı hizmetleridir. Baro ve avukatlar olarak bu ayrıcalıklardan yararlanmak için Denizbank ile çalışmaya karar verdik. Bu anlaşmanın Baro, meslektaşlarımız ve Denizbank’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi, Birsen Gündüz’e de katkıları nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat