Güncel

Deniz Taksiler, Paylaşımlı Yolculuk Seçeneği sunuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Deniz Taksi projesi, İBB Deniz Taksi mobil uygulamasında yapılan yeni güncellemeyle on kişiye kadar paylaşımlı yolculuk seçeneği sunuyor.

29 Temmuz 2023 Saat: 09:16
Deniz Taksiler, Paylaşımlı Yolculuk Seçeneği sunuyor
Deniz Taksiler, Paylaşımlı Yolculuk Seçeneği sunuyor

 

Deniz Taksiler, Paylaşımlı Yolculuk Seçeneği sunuyor

NHA/İstanbul 7 gün 24 saat boyunca istenilen saate önceden rezervasyon yapılarak kullanılabilen Deniz Taksiler, konforlu ve hızlı ulaşım seçeneğiyle İstanbulluların hayatını kolaylaştırıyor. Kullanıcıların kredi veya banka kartını tanımladığı ve ödemenin online olarak yapıldığı Deniz Taksiler, UKOME’nin aldığı kararla uygulamaya koyduğu son güncellemeyle ‘’paylaşımlı yolculuk’’ seçeneğini de hizmete sundu.

Kullanıcılar artık uygulama üzerinden güzergah, tarih ve saat seçimi yaptıktan sonra “Tekli” ve “Paylaşımlı” seçeneklerinden ‘’Paylaşımlı’’ yolculuğu seçerek daha önce paylaşıma açılan yolculukları görüntüleyebiliyor, yolculuğa dahil olabiliyor veya kendi yolculuğunu başkalarının paylaşımına açabiliyor.

Kullanıcı, yolculuğu başkalarının paylaşımına açmayı tercih ettiği takdirde yolculuğun “Garantörü” oluyor ve ödemenin tamamını gerçekleştiriyor. Yolculuk başlayana kadar ‘’Katılımcı’’ olarak eklenen her bir yolcudan toplam ücretin 1/10’u kesilerek yolculuğun sonunda, garantöre iade ediliyor.

Yolculuk ücretleri UKOME tarafından belirlenen Deniz Taksilerde, halihazırda 1 mil dahil açılış ücreti 210 TL, 1-4 mil arası mil başına 155 TL, 4-8 mil arası mil başına 125 TL ve 8 mil sonrasında mil başı 100 TL olan yolculuk ücretleri, paylaşımlı yolculuk sayesinde yolcular arasında bölünüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat