Özdilek

Güncel

Demir ve Kaynak Atölyeleri Üretmeye Devam Ediyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Destek hizmetleri demir ve kaynak atölyeleri üretmeye devam ediyor.

Kandıra belediyesi destek hizmetlerine kurulan kaynak ve demir atölyesi çalışmalarına fitnes aletleri ve çöp konteynırlarının yapımı ile devam ediyor.

Belediye başkanı Cengiz kan tarafından destek hizmetleri akasya deposuna kurulan kaynak ve demir atölyeleri bir fabrika gibi üretmeye devam ediyor. Kaynak ve demir atölyeleri yapılan düzenleme ve çalışmalar ile daha kullanışlı bir hale getirildi. Yapılan çalışmalar sonucu ilk olarak belediye tarafından ilçenin hakim tepelerine dikilen bayrak direkleri, çöp konteynırlarının yapımı ve tamiri, belediye tarafından yapılan diğer çalışmalar ve son olarak ise spor aletleri kandıra belediyesi destek hizmetleri kaynak ve demir ustaları tarafından yapılmakta.

Kandıra belediyesinin kendi imkanları ile yapmış olduğu spor aletleri ilçe genelinde belirlenen park ve bölgelere konularak halkın kullanıma açılacağını belirten Başkan Kan ,”belediye olarak kısıtlı imkanlarla büyük işler başarmaya çalışıyoruz. İlçe halkının kullanabileceği spor aletlerini ve ilçe genelinde belediye tarafından yapılan bütün demir ve kaynak işleri kendi ekiplerimiz tarafından yapılmakta olduğunu belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat