Özdilek

Güncel

Demir kapı arasında feci ölüm

Başiskele ilçesin'de faaliyet gösteren bir iş yerinde işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Muradiye Aktaş, çalıştığı iş yerinin otomatik demir kapısı arasında sıkışarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

3 Ocak 2016 Saat: 09:53
Demir kapı arasında feci ölüm
Demir kapı arasında feci ölüm


Başiskele Kullar Karadenizliler Mahallesi Ordulu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ark Pres Emniyet Kemerleri isimli iş yerinde çalışan Muradiye Aktaş (25) isimli genç kız, iş yerinin otomatik dış kapısında sıkışarak feci şekilde can verdi. Alınan bilgiye göre; tatil günü mesaiye çağrılan Muradiye Aktaş, sabah saatlerinde iş yerine geldi. İş yeri personel giriş kapısının kapalı olması nedeniyle içeri giremeyen Aktaş, iş yerine araç giriş kapısından girmek istedi.

 

KAPI İLE DUVAR ARASINDA SIKIŞTI

Otomatik demir kapının arasından elini uzatarak butona basıp kapıyı açmak isteyen Aktaş, butona basmasıyla birlikte otomatik kapının hareket ekmesi sonucu elini kapı arasından kurtaramayarak beton duvar ve demir kapı arasına sıkıştı. Hareket eden demir kapı, genç kızı demir korkulukla beton duvar arasına sıkıştırdı. Sabah saatlerinde cadde üzerinden geçmekte olan vatandaşlar tarafından fark edilen Muradiye Aktaş için olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

CENAZESİ GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde genç kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından demir kapının korkulukları itfaiye ekipleri tarafından kesilerek sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılan Aktaş’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Yaşamını yitiren Aktaş’ın yakınları da acı haber üzerine olay yerine geldi.

 

MESAİ İÇİN GİTMİŞTİ
İzmit Tepecik Mahallesi Kemal Öz Sokak adresinde bulunan Kemal Öz Apartmanı B Blok’ta ikamet eden apartman görevlisi Muhammet Aktaş ile ev hanımı Sevim Aktaş’ın 4 çocuğundan tek kız olan Muradiye Aktaş’ın bekar olduğu ve yakın bir zamandır aynı iş yerinde işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Aktaş’ın iş yerinden telefonla aranarak tatil günü mesaiye çağrıldığı ve bu nedenle iş yerine geldiği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat