Özdilek

Siyaset

Değer mazbatasını aldı

Derince İlçe Örgütü'nün yeni Başkanı Nihat Değer mazbatasını aldı. Nihat Değer ve yönetim kuruluna mazbatalarını, 2’nci Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Recep Akartaş verdi.

5 Haziran 2014 Saat: 17:45
Değer mazbatasını aldı
Değer mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CHP Derince İlçe örgütü olağan üstü genel kurulu toplantısında başkan olarak seçilen Nihat Değer, Kocaeli Adliyesi'nde mazbatasını alarak göreve resmen başladı. Nihat Değer ve yönetimine mazbatasını, 2’nci Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Recep Aktaş verdi. Nihat Değer ve yönetimi kutlayan Akartaş, "Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu yeni oluşumda daha idealist düşüncelerle başkanlığa geldi” diye konuştu.

 

DERİNCE HALKINI KUCAKLIYORUZ
Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Nihat Değer, Akartaş’a katıldığını belirterek CHP olarak hukukun üstünlüğüne inanan demokratik bir Türkiye için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Değer, "Derinceyi kucaklayan bir yönetim anlayışımız var. Sadece oy veren değil, tüm Derince halkını kucaklıyoruz’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat