Özdilek

Siyaset

Değer, Belediyecilik tüccar mantığıyla yapılıyor

CHP Derince ilçe başkanı Nihat Değer Derince Sırrıpaşa mahallesindeki Nazım imar planı değişikliğini eleştirdi. Belediyeleri Tüccar mantığı ile yönetiyorlar, yönetmeye de devam ediyor ifadesini kullandı.

17 Şubat 2017 Saat: 23:25
Değer, Belediyecilik tüccar mantığıyla yapılıyor
Değer, Belediyecilik tüccar mantığıyla yapılıyor

Nihat Değerin açıklaması şöyle:

     16 Şubat’ta  Perşembe  günü yapılan Büyük Şehir Meclisi  toplantısında görüşülen önemli gündem maddelerinden biri de Derince Sırrıpaşa mahallesindeki Nazım imar planı değişikliğiydi .

    Daha önce Derince Belediye Başkanı Meclis üyelerine , muhtarlara ve Derincelilere  gururlanarak anlattığı bu yerin 2 katlı Kapalı Çarşı yapılacağının müjdesini vermişti . Hatta resimlerle slayt gösterilerini bile yaparak müjde vermişti.

 Ancak bu mecliste oldu bittiğe getirdiler ve  Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da buranın benzin istasyonu olmasını istiyorlardı.  Çünkü kendileri de ifade ettiler Belediyeleri Tüccar mantığı ile yönetiyorlar. Yönetmeye de devam ediyorlar.

Sosyal Belediyecilikten uzak olan bu anlayışların, kendileri de  ifade ettiği gibi tüccar mantığıyla yönetiyorlar.  Derince’mizin girişinde, çıkışında ve kuzeyinde benzin istasyonları olmasına rağmen Derince’nin ihtiyacı olmayan Benzin İstasyonun da neden israr ettiklerini kendileri bir tüccar olarak ifade ettiler.

Oysa Derince’nin en güzel yerlerinden olan bu yer istihdama yönelik daha çok çalışanın ve daha çok farklı sosyal aktivitelerin yapılacağı yer olabilir.

Bunun peşini bırakmayacağız, yasal haklarımızı kullanarak, sonuna kadar takipçisi olacağız.

 3 yıllık Derince Belediye Başkanı yatırım olarak büyük bir müjde verircesine,  Derince’ye  büyük bir benzin istasyonu yapıyor.

Yazık, yazık Derince’mize yazık ,

Yazık tüccar mantığıyla belediyecilik yapanlara.

 

 

                                                                                                                         Nihat DEĞER

                                                                                                              CHP Derince ilçe başkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat