Özdilek

Sağlık

DEAH’ta Refakatçi Toplantıları

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde farklı toplantılar aralıksız devam ediyor.

2 Kasım 2017 Saat: 16:34
DEAH’ta Refakatçi Toplantıları
DEAH’ta Refakatçi Toplantıları

Her geçen gün büyüme ve gelişmeye devam eden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleriyle alakalı olarak, hastaneden hizmet alan hastaların ve refakatçilerinin düşünce öneri ve görüşlerinin değerlendirildiği “Refakatçi Toplantıları” her hafta olağan olarak gerçekleştiriliyor.

Amaç Hizmet Kalitesini Artırmak

Gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde Hastane Yönetimi, hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının öneri ve görüşlerini değerlendirerek hizmet kalitesini arttırmayı planlıyor. Aynı zamanda hasta yakınlarının Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memnun kaldığı uygulamalardan da konuşulduğu toplantılar, Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in hastane de göreve başlamasından itibaren her hafta olağan şekilde düzenleniyor.

Bu hafta Ortopedi servisindeki hasta yakınları ve refakatçileriyle 49.’su gerçekleştirilen toplantıya Hastane Başhekim\Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Hastane İdarecileri ve hasta refakatçileri katılım sağladılar.

Hasta Yakınları Örnek Uygulamadan Memnunlar

Toplantıda hasta refakatçileri ve yakınları samimi bir ortamda öneri görüş ve memnuniyetlerini Hastane Yönetimine ifade ettiler ve böylesine güzel bir uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat