Özdilek

Güncel

Dayısı “S.Ç’nin ağlayarak hayatım mahvoldu” dediğini söyledi

Dilovası ilçesinde 16 yaşındaki bir lise öğrencisi kaçırıldı. Dilovası Mimar Sinan Mahallesi'nde ikamet eden ve Dilovası Çok Programlı Lisesi'nde okuyan 16 yaşındaki Ş.Ç.'den 3 gündür haber alınamadığı öğrenildi.

5 Kasım 2012 Saat: 12:09
Dayısı “S.Ç’nin ağlayarak hayatım mahvoldu” dediğini söyledi
Dayısı “S.Ç’nin ağlayarak hayatım mahvoldu” dediğini söyledi

3 gün önce öğle yemeği için eve gelen ve annesine 'öğleden sonra bir dersim boş erken gelirim anne' diyerek tekrar okuluna giden Ş.Ç. (16)'den ailesi 3 gündür haber alamıyor. Kızlarının kaçırıldığını söyleyen acılı aile ve akrabaları, vatandaşlardan da yardım bekliyor.

Konuyla ilgili bir başka iddiaya göre ise Ş.Ç.'nin yakın komşusu olan Hüseyin Ş. (19) ile ilgili. Alınan bilgilere göre Hüseyin Ş.,'nin de 3 gündür eve gelmediği ve mahallede görünmediği ileri sürüldü. İddialara göre Hüseyin Ş.,'nin daha önce Ş.Ç.,'yi tehdit ettiği ileri sürüldü. Konuyla ilgili Hüseyin Ş.,'nin ailesi iddiaları yalanlarken, polis ve jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ş.Ç.'nin dayısı Osman Türk, yeğenini görenlerin veya onunla ilgili herhangi bir haber duyanların kendilerine bildirmelerini isteyerek, Ş.Ç.,'nin ailesinin perişan olduğunu belirtti. Acılı dayı yeğenini görenlerin 0542 607 71 66 numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini kaydetti.

Ş.Ç.'nin dayısı Osman Türk, S.Ç’nin kendilerini ağlayarak aradığını, hayatının mahvolduğunu söylediğini de açıkladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat