Özdilek

Ekonomi

Dayıcım yeni yerinde, yeniden işinin başında

Kocaeli halkını 1980 yılında hamburger ile ilk kez tanıştıran işletme olan Nevzat Çıtak yönetimindeki Dayıcım Büfe, Kocaeli Valiliği karşısında Dayıcım Hamburger adı ile açılıyor.

9 Eylül 2014 Saat: 11:25
Dayıcım yeni yerinde, yeniden işinin başında
Dayıcım yeni yerinde, yeniden işinin başında

Yeni açılacak olan işletmenin iç dizaynı 1980 yılında açılan işletmenin birebir aynısı olarak yapıldı. Dayıcım Büfe’nin kurucusu Nevzat Çıtak, amaçlarının İzmit halkına nostalji yaşatmak olduğu söylüyor.İzmit Karabaş Mahallesi Belde Sokak Belde Apartmanı No: 26/2 adresinde açılan Dayıcım Hamburger’in Kocaeli’de başka hiçbir şubesi bulunmuyor. İlk olarak Fevziye Camii karşısında açılan Dayıcım Büfe, yenilenmenin ardından yeni ortaklarıyla genişlemişti. İsim devam ederken, farklı yerlerde farklı işletmeler faaliyetlere devam etmişti. Nevzat Çıtak ve oğlu Öner Çıtak, Dayıcım Hamburger’i dün itibariyle yeni yerinde, yeniden faaliyete geçirdi.

Sabah saat 08.00’de açılacak olan işletmenin menüsünde; hamburger, sosisli sandviç, yengen, sucuklu tost, çizburger, limonata, açık ayran, kutu ayran, meşrubatlar ve portakal suyu yer alıyor. Dayıcım Hamburger’in bahçesinde ise yaklaşık 40 kişilik oturma alanı yer alıyor. İşletme, kafe olyarak da hizmette olacak, kahve keyfi de yaşanacak. Dayıcım Hamburger kurucuları önümüzdeki günlerde kafenin dış dizaynında da değişiklik yapmayı ve modern bir hale getirmeyi planlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat