Özdilek

Ekonomi

Dayıcım, Dayı oldu

İzmit’in hamburger markası olan Fevziye Camii karşısında 35 yıldır faaliyet gösteren Dayıcım Burger, yarından itibaren Tarihi Hamburgerci Dayı adıyla Cedit Mahallesi Baç mevkii Turan Güneş Caddesi N0:10 adresinde hizmet vermeye başlıyo

14 Ocak 2014 Saat: 20:35
Dayıcım, Dayı oldu
Dayıcım, Dayı oldu

Dayıcım bir süre önce başka ortakların işi üstlenmesiyle yenilenmiş genişlemiş, Bayındırlık Konutları, Yahya Kaptan’da şubeler açmıştı. Dayıcım’ın İzmit merkezdeki ilk dükkanı çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle kapanmıştı.

Dayıcım’ın kurucusu, 1977 yılında işi kuran Nevzat Çıtak, yeniden işin başına geçti. Çıtak, Tarihi Hamburgerci Dayı adıyla faaliyete geçecekleri buranın bağımsız olduğunu, diğer yerlerdeki Dayıcım şubeleriyle ilgilerinin olmadığını belirtti. Fırat Gemici’nin sahibi olduğu Hamburgerci Dayı’da Nevzat Çıtak, oğlu Öner Çıtak ve ustaları Ahmet Yüca işin başında olacak.

Tarihi Hamburgerci Dayı adıyla yarından itibaren hizmet vermeye başlayacak işyerinin resmi açılışı daha sonraki günlerde yapılacak. Tarihi Hamburgerci Dayı, 100 metrekarelik alanda 60 kişi oturma kapasitesine sahip. Ev ve işyerlerine servis hattı için (324 84 94) numaralı telefondan sipariş de alınacak.

Taksim Kristal’den sonra Türkiye’de ikinci olarak ‘yengen’ ve ‘ekstra çizburger’i yapan Hamburgerci Dayı Nevzat Çıtak, 3 yıl aradan sonra İzmitlilerin özlediği hamburgerleri ve tostları tekrar yapacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat