Özdilek

Kültür/Sanat

Darıca’ya Altın Karaınca Ödülü

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödüllerinde Darıca Belediyesi’de katıldığı kültür sanat dalında Adnan Menderes Kültür Merkezi ile üçüncülük ödülü aldı.

2 Ekim 2016 Saat: 19:51
Darıca’ya Altın Karaınca Ödülü
Darıca’ya Altın Karaınca Ödülü

Birliğe üye belediyelerin uyguladığı başarılı projelerin ve örnek uygulamaların ödüllendirildiği en prestijli yerel yönetim ödüllerinden birisi olarak kabul edilen  Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, Afet Yönetimi, İmar Şehircilik ve Estetik, Kurumsal Yönetim ve Gelişim, Kültür ve Sanat, Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Altyapı Hizmetleri, Yeşil Alan ve Çevre Yönetimi Hizmetleri, Ar-Ge ve İnovasyon olmak üzere 8 farklı kategoride gerçekleşti.

 

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri M. Cemil Arslan ve birliğe üye belediye başkanları ile meclis üyelerinin katıldığı ödül töreninde Darıca’yı Meclis Üyesi Burhanettin Fırtına temsil etti.Darıca Belediyesi’nin ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe takdim etti.

 

JÜRİ ÖNEMLİ İSİMLERDEN OLUŞUYOR

 

İstanbul Teknik Üniversitesi’nden  Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Doç. Dr. İbrahim Demir, Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç Dr. Ülkü Arıkboğa ve Doç Dr. Aynur Can, Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Musa Eken, Yalova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Cemil Arslan gibi uygulamacılar, bilim adamları ve özel sektör temsilcilerinin önde gelen isimlerinden oluşan bir jürinin değerlendirdiği  yüzlerce seçkin projenin katıldığı yarışma, yaşam kalitesi yüksek ve sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat