Özdilek

Spor

Darıca Takım Halinde Birinci Oldu

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Antalya'da düzenlenen Türkiye Turkcell Kros Ligi Gençler 3. Kademe Yarışında da rakiplerine fark atarak takım halinde birinci oldu

11 Şubat 2014 Saat: 00:32
Darıca Takım Halinde Birinci Oldu
Darıca Takım Halinde Birinci Oldu

Ferdi sıralamada Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Ayetullah Belir birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkarken,Ömer Tuncer ikinci, Darıca’lı bir diğer sporcu Enis Korkmaz’da üçüncü olarak rakiplerine şans tanımadılar.Bu sonuçların ardından rakiplerine büyük fark atan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü  takım halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 9 Mart’ta Samsun'da yapılacak final müsabakalarıyla Türkiye Kros Ligi'nin şampiyonu belli olacak.

 

            DARICA OLİMPİYAT HAYALİNE KOŞUYOR

            Portekiz'de yapılan Avrupa Kulüpler Arası Kros Şampiyonası'nda ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü her geçen gün çıtasını yükseltirken, şimdiden geleceğin olimpiyat şampiyonlarını çıkarmanın hesaplarını yapmaya başladı. Başkanından yöneticisine, antrenöründen sporcusuna herkes bir hayali gerçekleştirmenin peşinde koşarken Kulübün Başkanı Sadık Albayrak , kısa sürede alınan başarılı sonuçların kendilerini büyük hedeflere yönelttiğini ifade ederek ,”kulüp olarak olimpiyatlarda madalya kazanan gençlerin hayalini kuruyoruz.” dedi.

            KARABACAK ATLETİZM DÜNYASI İÇİN BÜYÜK KAZANÇ

            Albayrak alınan başarıda en büyük faktörün Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak olduğunun altını çizerken “ çıktığımız bu yolda, kulübün kuruluş aşamasından bugüne kadar bizlere her anlamda büyük katkı ve destek sunan, sporcularımızla bir abi gibi ilgilenerek onları sürekli motive eden ve hepsinden önemlisi , hayallerimizi hep canlı tutarak bizleri başarıya şartlandıran Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a ne kadar teşekkür etsek azdır.İnanıyoruz  ki onun bilgi ve birikimleri sadece kulübümüz adına değil, Türk atletizm camiasına büyük katkı sunacaktır.Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat