Özdilek

Eğitim

Darıca Final Okulları veli toplantısını yaptı

Darıca Final Okulları ; İlkokul Ortaokul veli toplantısını yaptı. Toplantıya yoģun katılım oldu.

13 Aralık 2016 Saat: 11:50
Darıca Final Okulları veli toplantısını yaptı
Darıca Final Okulları veli toplantısını yaptı

Darıca Final Okulları ; İlkokul Ortaokul veli toplantısını yaptı. Toplantıya yoģun katılım oldu. Genel Müdür Murat Kaya'nın ÖDÜLLENDİRME İLE CEZA DONANMIŞ BİLİNÇ İLE İLETİŞİM konulu seminer sunumu veliler tarafından beğeni ile dikkatle dinlendi.
Zaman zaman soru cevap şeklinde geçen seminerde çocuk yetiştirirken doğru bildiğimiz yanlışlarla yüzleşme yapıldı.
Öğrencilerin sorumluluk bilinci ile hareket etmesinin öneminin anlatıldığı seminerde ana baba tutumlarının önemi anlatıldı.
Seminerden büyük bir memnuniyet ile ayrılan veliler sonrasında sınıf öğretmenleri rehberliğinde sınıf toplantılarını yaptı.
Sınıf toplantıları bitiminde branş öğretmenlerine ayrılan bölümlerde her veli istediği branş öğretmeniyle görüşüp öğrencisi hakkında bilgilendi.
Katılımın ćok yüksek olduğu toplantıdan veliler büyük bir memnuniyetle teşekkür ederek ayrıldılar...
Darıca Final Okulları velilere yönelik ,öğrencilere yönelik etkinlik ve çabalarıyla kısa sürede büyük ilgi görmektedir.
Genel Müdür Murat Kaya "Darıca Final Okulları eğitim öğretim alanında kısa sürede hak ettiģi ilgiyi halkımızın desteğini gòrmüştür.Başarılı ve etkin çalışmalarıyla Darıca Final Okulları başta Darıcamıza ve ülkemize nitelikli öğrenciler yetiştirmenin azami gayreti içindedir.Bölgemizin yükselen değeri sorumluluğu ve bilinci ile hareket eden Darıca Final Okulları velilerimizin en çok tercih ettiği kurum olmanın kıvancını yaşamaktadır. Bu anlamda başta yönetim kurulumuzun her türlü desteğine ;idareci ve öğretmenlerimizin üstün gayretlerine;velilerimizin ilgi ve sevgisine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kurumsal kültür ile tüm paydaşlarımızın ortak emeği sonucu tüm öğrencilerimizi en donanımlı şekilde yarınlara yetiştirmenin mutluluğu ićindeyiz.."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat