Özdilek

Spor

Darıca’de Filenin kralı Süreyya yalçın

Darıca Belediyesi ,Darıca İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 8. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda finalde Barbaros İlköğretim Okulu’nu 3-1 yenen Süreyya Yalçın İlköğretim Okul

12 Ocak 2014 Saat: 00:18
Darıca’de Filenin kralı Süreyya yalçın
Darıca’de Filenin kralı Süreyya yalçın

Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan üçüncülük müsabakasında ise Darıca Belediyesi rakibi Çırağan Koleji’ni  3-1 mağlup ederek üçüncülük kupasını kazandı.

 

KUPAYI ŞEKER VE KARABACAK’IN ELİNDEN ALDILAR

 

Toplamda 28 takımın 40 gündür kıyasıya mücadele ettiği 8. Kurumlar Arası Voleybol Müsabakalarının final gecesinde Kapalı Spor Salonu’nu dolduran izleyiciler takımlarına maç sonuna kadar destek verirken finallere protokolün ilgisi de yoğun oldu.

 

Başta Kocaeli Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker olmak üzere Darıca Kaymakamı Ahmet Karaaslan,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, KASK Başkanı Murat Aydın ,Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu,Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yöneticiler, meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda sporsever finalleri izledi. Final müsabakasının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini protokol üyeleri takdim ederken, şampiyon Süreyya Yalçın’ın kupasını Kocaeli Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak takdim ettiler.

 

 

            DARICA AİLESİ KAZANDI

 

.Finallerin ardından turnuvayla ilgili kısa bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, her yıl olduğu gibi bu yıl da Darıca ailesinin bütün kurumlarıyla birlikte güzel bir organizasyona imza attığını ifade etti.Başkan Karabacak kaybedeni olmayan ama bir çok kazananın olduğu bir turnuva olduğunu ifade ederken son derece keyifli ve heyecanlı geçen turnuvanın dostluk ve kaynaşma açısından çok güzel görüntülere sahne olduğunu belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat