Özdilek

Siyaset

Darıca CHP'nin meclis üyesi aday adayları görücüye çıktı

CHP Darıca İlçe Örgütü, önceki akşam parti binasında Cumartesi gerçekleşecek meclis üyeleri ön seçimi öncesi aday tanıtım toplantısı düzenledi.

6 Şubat 2014 Saat: 17:32
Darıca CHP'nin meclis üyesi aday adayları görücüye çıktı
Darıca CHP'nin meclis üyesi aday adayları görücüye çıktı

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı ve Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu'nun da katıldığı tanıtım toplantısında ön seçime girmeye hak kazanan 29 meclis üyesi aday adayı teker teker kendilerini tanıttı.

CHP Darıca İlçe Örgütü yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adaylarını ön seçimle belirleyecek. Cumartesi günü ilçe binasında geçekleşecek ön seçimlerle ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye Meclis üyesi listesine girebilmek için Genel Merkez'in onayladığı 29 kişi yarışacak. 29 meclis üyesi önceki akşam CHP Darıca İlçe Örgütü'nün düzenlediği aday tanıtım toplantısında bir araya geldi ve kendilerini partililere tanıttı. CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösalı ve Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu'nun da katıldığı tanıtım toplantısında ön seçime girmeye hak kazanan 29 meclis üyesi aday adayı teker teker kendilerini tanıttı.

HAMŞİOĞLU: EL ELE BELEDİYEYE YÜRÜYECEĞİZ

Aday tanıtım toplantısının ardından partililere kısa bir konuşma yapan CHP Darıca Belediye başkan  Adayı Cengiz Hamşioğlu, meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçimi kazanacaklarını söyledi. Hamşioğlu, "Başkan adayı böcekse meclis üyesi adayları çiçektir. Buradaki arkadaşlarımızın hepsiyle birlikte 30 Mart'ta seçimi kazanacağız. Seçimi kazandıktan sonra el ele kol kola gururla belediyeye yürüyeceğiz. Seçime çok kısa bir süre kaldı hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalıyız." dedi.

KÖSALI: KİMSENİN KÜSMEYE HAKKI YOK

Son olarak partililere seslenen CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösalı, "Meclis adaylarını sizler seçeceksiniz. CHP kendi içinde demokrasiyi işletiyor. Önceden adaylar bir iki kişinin dudağının arasındaydı. Şimdi sizler seçeceksiniz. Oy verirken duygusal davranmayın. Hemşericilik, bölgeselcilik yapmayın. Bu bize yakışmaz. Herkesi kucaklayın. Sıralamaya girenlerle girmeyenler arasında bir fark yok. Sıralamaya giremeyenlerin küsmeye de hakkı yok. Gün birlik olma günüdür. Bu seçimler çok önemli. O yüzden kimse kırılmadan, küsmeden çalışmalı" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat