Siyaset

DALKILIÇ, KUŞKAN İLE KUÇAKLAŞTI

CHP’ye geçme kararı alan Ercan Dalkılıç, il başkanı Yalçın Kuşkan’ı ziyaret etti. Kuşkan da Dalkılıç’ı Dilovası Belediye Başkanı olarak görme arzusunda olduklarını söyledi

12 Nisan 2013 Saat: 22:44
DALKILIÇ, KUŞKAN İLE KUÇAKLAŞTI
DALKILIÇ, KUŞKAN İLE KUÇAKLAŞTI
Yaptırdığı anketle CHP`ye geçme kararı alan ve aktif siyasetini artık burada sürdürecek olan Dilovası siyasetinin önemli isimlerinden Ercan Dalkılıç, parti içindeki ilk ziyaretini CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan`a gerçekleştirdi. Dalkılıç`a ziyaretinde; CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, ilçe yöneticisi Bekir Yılandiloğlu ve Demokrat Parti eski ilçe başkanı İrfan Ertürk de eşlik etti. Ercan Dalkılıç`ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren il başkanı Yalçın Kuşkan, arzularının seneye bu zamanlarda Ercan Dalkılıç`ı Dilovası Belediye Başkanı yapmak olduğunu söyledi. 

ROZET TÖRENİ
Ercan Dalkılıç ile CHP`nin Dilovası`nda seçimi kazanacak hale geldiğini aktaran Kuşkan, “Seçimlerde Dilovası Belediyesi`ni alacağımızı düşünüyorum. Mayıs ayında Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nun katılımıyla Dilovası`nda yapacağımız açık hava toplantısıyla Ercan Dalkılıç`ın rozetini takacağız. Törende aynı zamanda genel başkanımız Dilovası halkıyla buluşacak ve onlarla konuşacak” dedi.

CHP`NİN ASKERİYİM
2009 yerel seçimlerinde 7 bin 200 oy alan AKP`ye karşı Demokrat Parti`den 6 bin 510 oy kazanan Ercan Dalkılıç, bu saatten sonra CHP`li olduğunu söyledi. Kendisine destek verenlere geçiş sürecinde danıştığını aktaran Dalkılıç, “Bana destek verenlere CHP`ye geçmem konusunda ne düşündüklerini sorduk. Yüzde yüz destek aldım. Bu saatten sonra CHP`liyim. CHP`nin bir askeriyim. Dilovası bundan böyle CHP`nin bir kalesi olacak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat