Özdilek

Aşayiş

D-100'de kaza 3 yaralı

D-100 Karayolu İzmit'te seyir halinde olan Mustafa Safitürk (28) idaresindeki otomobil, Real AVM mevkiinde bilinmeyen bir nedenden olayı kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı 3 yaralı var.

15 Temmuz 2017 Saat: 10:54
D-100de kaza 3 yaralı
D-100'de kaza 3 yaralı

Bariyerlere  çarptıktan sonra yola savrulan  araç, kendisi ile aynı istikamete seyir halinde Tarık Koçtepe (21) idaresindeki 41 AT 091 plakalı otomobille çarpıştı.D-100 Karayolu üzerine meydana gelen kazayı görenler hemen  polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Kazada 41 AT 091 plakalı otomobilde bulunan ve itfaiye tarafından araçtan  ağır yaralı olarak çıkartılan Cihat İslam Uğur (21) ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, sürücü Tarık Koçtepe İzmit Seka Devlet Hastanesine, diğer sürücü Mustafa Safitürk ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, olay yerine gelen çekicilerle otoparka götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat