Özdilek

Eğitim

ÇYDD seminer yaptı

ÇYDD Gebze Şubesi Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde sağlık semineri düzenledi.

16 Kasım 2016 Saat: 08:32
ÇYDD seminer yaptı
ÇYDD seminer yaptı

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Cumhuriyet Kadınları Derneği Gebze-Çayırova Şube Başkanı Emine Özcan, THK Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, CHP Gebze Eski Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakmak Pehlevan ve çok sayıda ÇYDD üyesi ile vatandaşlar katıldı. Sağlık seminerinde ilk olarak Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nilgün Güvener Demirağ, diyabetten nasıl korunur neler yapılması gerektiği konusunda bilgi verdi.

Prof. Dr. Nilgün Güvener Demirağ, ardından Maltepe Üniversitesi’nden uzman psikolog Nevin Işık Demirli de kaygı bozukluğu ve panik atak konusunda bilgiler verdi. Seminerlerden sonra bir konuşma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar, “Bugün buraya gelen başta dernek üyelerimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Dernek olarak bizler üyelerimize bu tür seminerler vermeye devam ediyoruz. Sizlerden gelecek olan talepler üzerine buna benzer seminerler vereceğiz. Her hafta burs verdiğimiz öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat