Özdilek

Kültür/Sanat

ÇYDD’den ‘Cumhuriyet Konseri’

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından Cuhuriyet Bayramı’na özel Cumhuriyet Konseri verildi

31 Ekim 2016 Saat: 09:15
ÇYDD’den ‘Cumhuriyet Konseri’
ÇYDD’den ‘Cumhuriyet Konseri’

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Konseri önceki gün Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Cumhuriyet Konserine CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, ÇYDD İzmit Şube Başkanı Meral Dönmez, İzmit Şube Başkan Yardımcısı Gülsüm Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mualla Eke Eğitim ve Kültür Evi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“CUMHURİYET’E BORCUMUZ VAR”

Konserden önce konuşan ÇYDD İzmit Şube Başkanı Meral Dönmez, “Cumhuriyet bizlere bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez değerdir. Bizler genel merkez ve 107 şubemiz ile bu değere sahip çıkıyoruz. Atatürk’e ve Cumhuriyet’e hepimizin borcu var. Yarının bugünden daha iyi olması için her birimizin sorumluluğu var. Çağdaşlaşma adına, ülkemiz çocuklarının aydınlık geleceği için eğitim çalışmalarını ara vermeden sürdürmemize önderlik eden Prof. Dr. Türkan Saylan’ı, Prof. Dr. Aysel Ekşi’yi, Prof. Dr. Türkel Minibaş’ı ve yitirdiğimiz diğer kurucu önderlerimizi saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat