Özdilek

Siyaset

Cüneyt Akın: “A Adayı Değilim,Tüm Gücümle çalışacağım”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

     CHP Milletvekili Aday adayı Cüneyt Akın ve çalışmalarını organize eden 30 kişilik seçim organizasyon Komitesi, önseçim olması durumunda genç kuşağın adayı olarak Cüneyt Akın ile önseçime gireceklerini açıkladıklarını, ancak partinin takdiri yoklama şeklinde olduğundan, aday adaylarını geri çektiklerini, çalışmalarını CHP’nin göstereceği adaylarla birlikte yürüteceklerini açıkladılar. Akın ve kurdukları komisyon, koşulsuz ve tartışmasız bir şekilde parti çalışmalarına destek vereceklerini, gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini açıkladılar.

 

Cüneyt Akın ve arkadaşları tarafından yapılan açıklamada: “CHP’de "Alın terinin temsilcisiyiz" diyen 30'un üzerinde İlçe ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış ve yapmakta olan genç kuşak partili "Söylecek sözümüz yürüyecek yolumuz var” " "görev için sıra bize" şiarıyla bir araya geldik. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak seçimlerde CHP'nin milletvekili  adaylarını tabanın iradesiyle belirlemesi ve mutlaka ön seçim yapması gerektiğini açık olarak ifade ettik. Adayların ön seçimle belirlenmesinin CHP 'de değişimi, yenileşmeyi ve barışı sağlayacağını belirttik. Alın terinin, genç kuşak temsilcilerinin ortak görüşüyle ön seçim yapılması halinde Cüneyt Akın'ın Milletvekili aday adaylığını çoşkulu bir kalabalıkla birlikte açıkladık. Yine, ön seçim yapılmaması halinde aday olmayacağımızı ama Ülkemizin CHP 'nin iktidarına  olan mutlak ihtiyacı nedeniyle partimiz için kırılmadan çalışacağımızı da basın ve kamuoyuyla paylaştık” denildi. 
 
 Partimizden görev bekliyoruz

 

CHP Parti Meclisi’nin 12 Haziran seçimlerinde Kocaeli'nde Milletvekili adaylarını Merkez yoklaması ile (atamayla) belirleme kararı aldığını, Genel Merkezin Tüzüğün kendilerine tanıdığı bu yetkiyi kullanarak merkez yoklaması kararını verdiğini ifade eden Komisyon üyeleri “ Biz yola çıkarken ön seçimin daha faydalı olacağını, ön seçim olması durumunda Cüneyt Akın’ı önerdiğimizi, aksi durumda kırılmadan ve gücenmeden kendimiz aday olmuş gibi partimizin zaferi için çalışacağımızı açık olarak ifade etmiştik. Çalışma arkadaşlarımızla 2011 seçimlerinin yaşamsal önemi nedeniyle örgütümüzün bize vereceği her türlü görevi var gücümüzle yerine getirmeye çalışacağımızı kamuoyuna bildiririz” diye açıklama yaptı.


 Açık çağrı: Ya aday olmayın yada sonradan küsmeyin

 

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “ Merkez Yoklaması için başvuracaklara buradan açık çağrımızdır. Genel Merkezimizin yapacağı (atama) listede yer bulamayan ya da listedeki sırasını beğenmeyip partiyi eleştirecek olanlara bugün den aday olmamalarını tavsiye ediyoruz. Ya baştan aday olmayın ya da listede ki yeriniz ne olursa olsun kırılmadan, gücenmeden çalışın. Uyarıyoruz eğer listedeki sıranızı beğenmediğiniz için parti içi demokrasi, hakkaniyet, adalet nutukları atarak partiyi kötüleme, çalışmaları sekteye uğratma çalışma girişimlerinizi kamuoyuna deşifre edeceğimizi açık olarak ilan ediyoruz.  Kısacası ‘Ya göründüğün gibi ol. Ya da olduğun gibi görün’ diyoruz.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat