Özdilek

Çevre

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsyan Etti…

Cumhuriyet Mahallesi (Plajyolu) Muhtarı Mustafa Yaman, dün muhtarlık binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında mahallesinde yaşadığı sıkıntıları dile getirerek kent erklerinin bölgeye olan ilgisizliğinden yakındı, adeta isyan et

22 Ocak 2013 Saat: 00:55
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsyan Etti…
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İsyan Etti…

Muhtar Mustafa Yaman, dün muhtarlık binasında yaptığı basın açıklamasında hızlı tren hattı çalışmalarından ve kent erklerinin bölgeye olan ilgisizliğinden yakındı. Yaman şöyle konuştu; “Hızlı tren projesinin en olumsuz etkilendiği mahalle öyle sanıyorum ki biziz. Proje için mahallemizin altını üstüne getirdiler. Her yerde ayrı bir çukur oluştu. Bölgemiz çamur deryasına döndü; ancak biz bu konuda kime müracaat ettiysek bir şey elde edemedik.

 

7 BİN NÜFUSLU MAHALLE

Müteahhit firmanın çalışanları günde 2- 3 saat çalışıp ortadan kayboluyorlar. Çok dağınık bir çalışma ortamları var. Bölgenin altını üstüne getirdiler. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan dahil hiçbir yetkili telefonlarıma cevap vermiyor. Ne kaymakam beye ne de bir başka yetkiliye ulaşabiliyorum. 7 bin nüfuslu bir mahalleyiz. Anadolu’da bulunan birçok ilçeden fazla nüfusumuz var. Fakat buna rağmen hizmet almakta güçlük çekiyoruz. Ben bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum. Ben mahalleme hizmet almak için ne yapmalıyım? AKP’ye üye olmam mı gerekiyor?

 

“CHP’YE ÜYE OLACAĞIM”

Hızlı tren çalışmaları ile mahallemizin ortasında adeta bir göl oluştu. Toprak artık suya doydu, kurumuyor. Üzerinde olimpik havuz büyüklüğünde bir su birikintisi var. Burası toprak, çamur ve sudan ibaret bir hal aldı. Buraya bir çocuk düşse, bunun vebali kimin boynunda kalacak? Bunun kabahatini kim üslenecek? Bu kadar ilgiden uzak olmak bizi gerçekten üzüyor. İlla AKP yönetiminde görev alması mı gerekir diye soruyorum. Eğer öyleyse tepki olarak en kısa sürede CHP’ye üye olacağım.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat