Özdilek

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi'ne genç kan

CHP'nin çiçeği burnunda üyeleri gençlik kollarında görev üstlenecek

25 Kasım 2017 Saat: 20:45
Cumhuriyet Halk Partisine genç kan
Cumhuriyet Halk Partisi'ne genç kan

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü'ne katılımlar sürerken bugün de 25 genç partiye üye oldu.

Yeni üyelerin partiye katılım törenine, CHP Genel Başkan Danışmanı Cuma Karavar, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ve partililer katıldı.

CHP İzmit  İlçe Başkanı Küçükkaya, “Cuma bey kendi özverisi ile bugün burada bulunuyor. Birçok genç arkadaşımızı, neferimizi partimize Allah izin verirse üye kaydı yapmak içi bu töreni hazırlamış bulunmaktayız" dedi.

Gençlerimizin  istekleri var

Küçükkaya'dan sonra söz alan  CHP Genel Başkan Yardımcısı Karavar, “Kılıçdaroğlu ile canlı bağlantı yapacaktık ancak programlarının yoğunluğundan dolayı yapamadık. Çok değerli gençler bugün bize bu mutluluğu yaşattığınız için gurur duyuyorum. Gençlerin bir beklentisi vardır.  'Ben 18 yaşımı bitirdim  iş ve aş istiyorum' şeklinde. Suriye’den gelenlere iş bulunmasına rağmen bizim gençlerimiz işsiz kalıyor. Baktığımızda gençler umutlu değil. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz umutlandıracağız sizleri. Tekrar ailemize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Bu parti hep payidar olacak

Gençlik Kolları Başkanı  Devrim Bal da, “Bugün çok köklü bir partide siyasete adım atacaksınız. Bu parti ülkenin kurucu partisi. Bu parti diğerlerinden farklı ve köklü bir parti. Nice partiler geldi hepsi yok oldu gitti. Bir tek parti kalmaya devam etti ve edecek. Nasıl Mustafa Kemal Cumhuriyet payidar kalacak diyorsa bu parti de payidar kalacak. Burada hep birlikte aile olacağız. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız" diye konuştu.

Geleceğe imza atıyorlar

Son olarak konuşan Ümit Küçükkaya, “Bu yaşınızda siyasete atıldığınızdan dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Siyasi partiler memleketi aydınlatmak için kurulmuş partilerdir. CHP'nin  kurucu parti olması, sendikal haklar vermesi, kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesi açısından özeldir. Şu an burada bulunan arkadaşlarımız geleceğe dair çok önemli bir imza atıyorlar. Memleketi değiştirmeye ben de varım diyorlar. Sizlerle öncelikle 2019 seçimlerinde birlikte olacağız. Sonrasında, genel seçimlere çalışacağız. 9 Aralık’ta Hasan Gemici Spor Salonu'nda sizlerle birlikte ilk defa kongre gerçekleştireceğiz. Bu kongre sizler için geleceğe bir adım olacak. İlk defa bir kongre sürecine şahit olacaksınız. Burada gençlere birazcık öğüt olması ve çalışmanın önemi konusunda örnek olması açısından bir teşekkür de Cuma

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat