Özdilek

Güncel

CUMHURİYET ÇOCUK PARKI'NA BAKANLI AÇILIŞ

İzmit Belediyesi tarafından 5 milyon liraya yeniden düzenlemesi yaptırılan Cumhuriyet Çocuk Parkı'nın açılışında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı 2023'e kadar iş başında olacaklarını herkesin hesabını buna göre yap

28 Eylül 2013 Saat: 00:04
CUMHURİYET ÇOCUK PARKI'NA BAKANLI AÇILIŞ
CUMHURİYET ÇOCUK PARKI'NA BAKANLI AÇILIŞ
İzmit Belediyesi tarafından 5 milyon liraya yeniden düzenlenen Cumhuriyet Çocuk Parkı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla açıldı. İzmit Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ancak Gezi Parkı protestoları nedeniyle zarar gören Cumhuriyet Çocuk Parkı yapılan törenle açıldı.  


BAKAN ERGÜN KATILDI
Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AKP Milletvekilleri Zeki Aygün ve Fikri Işık, Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekariya Özak, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AKPİzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yüzlerce vatandaş katıldı.


SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Açılış öncesinde Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı vatandaşlara konser verdi. Açılış töreni bakan Ergün ve beraberindekilerin alana gelmesiyle başladı. Konuşmalar öncesinde saygı duruşunda bulunuldu İstiklal Marşı okundu. Törende alınan sıkı güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmadı. Polisin yanı sıra zabıta ekipleri de alanda hazır bulundu.


2023'E KADAR GÖREVDEYİZ
Törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 2023 yılına kadar iktidarda kalacaklarını herkesin hesabını buna göre yapması gerektiğini ifade etti. Türkiye'yi yeniden kalkındırdıklarını ifade eden Ergün, “Türkiye için 2023 hedeflerimiz olduğu gibi şehirlerimiz içinde 2023 hedeflerimiz var. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için 2023'e kadar görev başındayız. Bunun için herkes hesabını yapsın” dedi.


KONSER İPTAL EDİLDİ
 Bakan Ergün'ün konuşmasının ardından protokol üyeleri 5 milyon liraya mal olan Cumhuriyet Çocuk Parkı'nın açılışını yaptı. Protokol üyeleri birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Bakan Ergün ve protokol üyeleri Cumhuriyet Çocuk Parkı'nı gezdi. Açılış sonrasında yapılması planlanan Resul Dindar konseri iptal edildi.

X

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat