Özdilek

Eğitim

Cumhuriyet Bayramını Çanakkale’de kutladılar

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılı kutlamaları çerçevesinde Gölcük Pirireis İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Çanakkale’ye giderek bu anlamlı günü kutladılar.

30 Ekim 2017 Saat: 13:19
Cumhuriyet Bayramını Çanakkale’de kutladılar
Cumhuriyet Bayramını Çanakkale’de kutladılar

Sınıf öğretmenleri Cemile Aksu Külük önderliğinde 4/A sınıfı öğrencileri ve velilerinden oluşan  grup sabahın erken saatlerinde tören alanındaki yerlerini alarak anlamlı günü coşku içerisinde yaşamanın gururunu yaşadılar.

Çocukların gözlerindeki ışığı gördüğünde oldukça mutlu olduğunu belirten sınıf öğretmeni Cemile Aksu Külük  böyle önemli bir günü bu yılda Çanakkale’de kutlamaya karar verdiklerini bundan dolayı da çok mutlu olduklarını belirterek oradaki atmosferde gördük ki herkes bayram yerinde aynı coşkuyu yaşarken bizim çocuklarımız da velileriyle birlikte o günleri tekrar yaşayarak günün önemini daha iyi kavrama olanağı buldular. Çanakkale Valiliği de bizi karşılayarak yakın ilgi gösterdiler.Buradan kendilerine ve organizasyonda destek veren herkese teşekkür eder bütün hepimizin Cumhuriyet Bayramını kutlarım dedi. Tören alanındaki kutlamaların ardından Pirireis ilkokulu 4’a sınıfı şehitlikleri gezdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat