Özdilek

Güncel

Çukurdan kaçarken tarlaya uçtu

Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden İzmit istikametine gitmekte olan bir araç sürücüsü yoldaki çukurdan kaçmak isterken tarlaya uçtu.

25 Ocak 2014 Saat: 17:52
Çukurdan kaçarken tarlaya uçtu
Çukurdan kaçarken tarlaya uçtu

Saat 10.00 sıralarında İzmit Sali Dervişoğlu Caddesi üzerinden İzmit istikametine 41 H 5214 plakalı aracı ile gitmekte olan Hüseyin Üçüncü isimli vatandaş yoldaki çukurdan kaçmaya çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya uçtu. Arkasından aracı ile gelmekte olan Ali Varol isimli vatandaş ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarlaya uçmuş araçtan Hüseyin Üçüncü’yü çıkarmak için yaklaşık yarım saat uğraştı.

Çevredekilerin yardımlarıyla da araçtan çıkartılan Üçüncü ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Üçüncü tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Geçtiğimiz gecede bir çukurdan kaçmak isteyen aracın sıkıştırması sonrası tarlaya uçan motor sürücüsü de yaralanmıştı. Bunun üzerine meydana gelen kazada yolu kullanan vatandaşlar da isyan etti. Yol üzerinde çok sayıda çukurun olduğunu ve bu çukurlardan kaçmak isterken yaşanan ilk kaza olmadığını, önlem alınması için daha kaç kere kaza olması gerektiğini belirterek yetkililere seslenen vatandaşlar acilen önlem alınması gerektiğini söylediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat