Özdilek

Güncel

Çukurbağ'da Defileli Açılış

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Çukurbağ Mahallesi’nde açılan giyim,ev tekstil, aşçı çırağı, kuaförlük, Türk mutfağı, mis sabun yapımı ve model gemi yapımı kurslarına katılanların yıl sonu sergisi renkli görüntülere sahne oldu. 212 kursiyerin belge ve el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönüş, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye meclis üyesi Mahmut Öztürk, Çukurbağ Mahalle Muhtarı Mustafa Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar,İzmit Halk Eğitim Müdür Vekili Lale Çınar,müdür yardımcısı Hayrettin Erdem ile kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

 

PROFOSYONELLERE TAŞ ÇIKARTTILAR

 

Çukurbağ Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte kursiyerler, yaklaşık 8 aylık el emeği göz nuru eserlerini görücüye çıkarttılar. Özellikle kuaförlük bölümü kursiyerlerinin gösterisi usta mankenlere taş çıkarttı. Kursiyerlerin profesyonellere taş çıkartan defilesi uzun süre alkışlandı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, etkinlikte yaptığı konuşmada” kısa adı İZMEK olan İzmit meslek edindirme kurslarında yaklaşık 5 bin kişinin katıldığını belirterek” Açtığımız kursların boş yere olmadığını bu gün gördüklerimiz bir kez daha ispatlamaktadır. Bayanlarımızın el emeği göz nuru eserleri ile gurur duyduk. Kursiyerlerimizin, 8 ay boyunca öğrendikleriyle kalmamalarını, aile ekonomilerine katkı sağlamalarını istiyoruz” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül de yaptığı konuşmada kursiyerleri kutladı. Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat