Özdilek

Spor

Çubuklu “ağır zemin bizi etkiliyor”

Gölcükspor teknik patronu Kayhan Çubuklu “ Antrenman sahamız zemini çalışma açısında yetersiz.

7 Mart 2018 Saat: 20:45
Çubuklu “ağır zemin bizi etkiliyor”
Çubuklu “ağır zemin bizi etkiliyor”

İstediğimiz gibi hazırlanamıyoruz. Geçen hafta antrenman sürelerini kısaltmaya çalıştık. Her gün ortalama 90 dakikadan 70 dakikaya düşürerek yetersiz kaldık” dedi.

Gölcükspor Teknik patronu Kayhan Çubuklu “Bizler tabi efor sarf eden ve fizik kalitesi ile oynayan bir takımız. Rakibimiz uzun zamandır kazanamıyordu ve bizi de çok ciddiye aldılar. İlk yarı bunun sonucunu gösterdiler. Ancak ikinci yarı biz toparladık.Bunun sonuncunda biz kaybetmedik. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Birazdaha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor ama oynadığımız sahalar buna elveriş göstermiyor. Antrenmanlarda sıkıntılar çekiyoruz. Van maçı zor geçecek onlar içeride kaybetti. Ancak Van deplasmanda iyi oynayan takım onlarda buraya kazanmak için gelecekler” dedi.

Kazanmak istiyoruz

Tecrübeli teknik patron Kayhan Çubuklu sözlerine şöyle devam etti. “Rakibimiz Van Büyükşehir Belediyespor, kaybederse play-off iddiasından uzaklaşacak. Bizde kazanmak istiyoruz. Kazanırsak Play-Off iddiamız oluşacağını düşünüyoruz. Bundan sonra bizi zor maçlar bekliyor grubumuzun iyi takımları ile oynayacağız. Üç oyuncumuz hasta Berke, Cenk ve Ömer katılamadı. Maça yetişemezlerse diğer futbolcularımız hazırlar. Sedat takımın abisidir ve hem futbolculuk hem de karakteri düzgün bir insandır. Van maçını kazanarak play-off’a adım adım yükselmek istiyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat